Frequent Gestelde Vragen - Webshop

FGVn - Webshop

België: Je hebt de keuze om je bestelling gratis te laten bezorgen via BPost (afhalen in Postpunt, Postkantoor of Pakjesautomaat) of via DPD Parcelpost (afhaalpunt DPD). 

Mits bij te betalen kan je de bestelling eveneens bij je thuis laten bezorgen (BPost of DPD) of afhalen in  een Kialapunt (UPS AccessPoint)

Nederland: Gratis bezorging via UPS Accesspoint/Kiala (af te halen in een UPS Accespoint).

Mits bioj te betalen kan je de bestelling ook bij je thuis laten afleveren (TNT Pakjesdienst).

Je hebt de keuze uit de volgende betaalmethodes: - Bankoverschrijving - iDEAL (NL) - Bancontact/MisterCash - Mastercard / VISA - PayPal - KBC - Belfius ... Voor betaling met kredietkaart en PayPal worden extra kosten verrekend.

GPSadventures.be is een kleinschalig bedrijfje zonder grootschalige logistieke processen. Normaal gezien wordt dagelijks gecheckt of er bestellingen zijn en wordt er eenmaal per dag verzendingen gedaan. In sommige omstandigheden is dit echter niet altijd mogelijk. Ook het verzenden via Kiala (UPS) gaat niet zo snel. In het algemeen moet je toch rekenen dat een zending ongeveer een week onderweg is (tussen moment van bestelling en moment van afhaling). Kies je voor een andere verzendmethode, dan duurt dit ongeveer 2 à 3 dagen.
De Garmin GPS Gids is te koop in de winkels van AS Adventure, Bever Zwerfsport, Anticyclone des Acores (Brussel) en nog enkele andere buitensportzaken. Het boek is niet meer verkrijgbaar in de Standaard Boekhandel, maar je kan het wel bestellen (2-3 dagen levertijd). De Garmin Edge Gids zal te koop zijn in de Standaard Boekhandel, de winkels van AS Adventure, Bever Zwerfsport, Anticyclone des Acores (Brussel) en nog enkele andere buitensportzaken. De Garmin Edge Gids zal eveneens te verkijgen zijn in een ruime keuze van fietshandels.
De Garmin Gidsen kunnen gekocht worden op alle cursussen die worden georganiseerd door de GPS Adacemy van GPSadventures.be (voorheen Garmin Academy). Meer nog, u krijgt er bovendien een korting op van 10%. Dit is geldig voor de open cursussen als voor de cursussen op maat (bv. bij je fiets- of wandelclub).
Op dit ogenblik is er nog geen digitale versie van de Garmin GPS Gids of de Garmin Edge Gids gepland. Mogelijk dat deze in de toekomst wel zullen beschikbaar zijn, maar dit is voorlopig nog geen uitgemaakte zaak (dec 2016).
In de Garmin Edge Gids zijn een 25-tal instructiefilmpjes voorzien. Hiertoe vind je in het boek QR-codes (barcodes) die je kan inscannen met het fototoestel van je tablet (bv. iPad, Androïd, ...). Je moet eerst wel een (gratis) app installeren op je tablet. In hoofdstuk 1 staat uitgelegd hoe je te werk moet gaan.
Ja, de instructiefilmpjes zijn ook op je PC te bekijken (wanneer je een codec hebt geïnstalleerd die toelaat om filmpjes te bekijken). Om de filmpjes op te starten moet je wel een QR-barcodescanner hebben. Je kan ook de code inscannen met je smartphone of tablet en dan de URL overtypen in je webbrowser. Om auteursrechterlijke redenen heb ik de url's van de filmpjes niet in het boek gepubliceerd. Gelieve te noteren dat het niet toegelaten is om de url's te publiceren op het internet (of via een andere geschreven of digitale methode). De filmpjes horen immers bij het boek en zijn auteursrechterlijk beschermd. Gelieve dit te respecteren. Ik had het bekijken van filmpjes ook helemaal kunnen beveiligen en dichttimmeren, maar dit heb ik bewust niet gedaan om de gebruiksvriendelijkheid te bewaren.
Neen, de instructiefilpmjes zijn gehost op een externe, beveiligde website. Ze kunnen alleen online bekenen worden en kunnen niet gedownload worden.

Gaasbeekstraat 84
B-1701 Itterbeek


BTW: BE 0830.326.433

+ 32 2 5671531
+ 32 478 337080 

© 2016 GPSadventures.be
All Rights Reserved.