Fiets & Wandelbeurs te Gent

Ook dit jaar heeft heeft GPSadventures.be / de GPS Academy een stand op de Fiets- en Wandelbeurs: je vindt ons op stand E.74. Kom gerust langs om een praatje te slaan, om in te schrijven op onze cursussen of om een infosessie mee te pikken over GPS. Doorlopend zullen er korte infosessies gegeven worden met tips over het aankopen of gebruiken van je wandel of fiets-gps. Een gedetailleerde planning verschijnt in de loop van volgende week.

Je hebt ook de mogelijkheid om de nieuwe Garmin Edge Gids aan te kopen (met 10% korting), maar ook de eerder verschenen Garmin GPS Gids is nog steeds verkrijgbaar.

Peter Gielen geeft bovendien - zowel op zaterdag als op zondag - 2 uitgebreide workshops , in samenwerking met Grote Routepaden.

Om 11u. is er de workshop "Wandelen en fietsen met GPS, is dit moeilijk om te leren ?" (op het workshopplein).

Om 14u30. is er de workshop "OpenStreetMap (OSM) voor wandelaars en fietsers" (in de Flex lounge).

Doorlopende infosessies over de aankoop en het gebruik van fiets- en wandel gps.11.u Workshop Wandelen en fietsen met GPS, is dit moeilijk om te leren ?

Workshopplein van de Fites- en Wandelbeurs


14u30 Workshop Open Street Map voor wandelaars en fietsers

​Flex Lounge van de Fiets- en Wandelbeurs


Stand GPS Academy: doorlopend infosessies

Stand E74 van de Fiets- en Wandelbeurs

Waardeer dit blogbericht:
Tijdelijk technische problemen bij publicatie film...
Hoge Venen zijn niet ongevaarlijk !

Related Posts

 

Reacties 4

Gast - Dirk Verdickt op zondag 05 februari 2017 15:59

Beste Mr. Gielen,

Aangemaakte routes in basecamp, die in een bibliotheek staan, kunnen eventueel 1 voor 1 naar het Garmin toestel overgezet worden,, zoals beschreven in je ,uitstekende, boek, maar het is ook mogelijk om meerder, 2 of meer, over te zetten naar het Garmin toestel
Ik denk tevens dat de bug ivm herberekenen van de route tijdens een koers, bij Edge 1000, Is op gelost. (Zeker ben ik er nog niet van maar zal dit een van de komende dagen wel eens uitgebreid uit testen.
De gids, Edge , is trouwens een uitstekend hulp middel

Beste Mr. Gielen, Aangemaakte routes in basecamp, die in een bibliotheek staan, kunnen eventueel 1 voor 1 naar het Garmin toestel overgezet worden,, zoals beschreven in je ,uitstekende, boek, maar het is ook mogelijk om meerder, 2 of meer, over te zetten naar het Garmin toestel Ik denk tevens dat de bug ivm herberekenen van de route tijdens een koers, bij Edge 1000, Is op gelost. (Zeker ben ik er nog niet van maar zal dit een van de komende dagen wel eens uitgebreid uit testen. De gids, Edge , is trouwens een uitstekend hulp middel
op zaterdag 11 februari 2017 14:37

Beste Dirk,

Bedankt voor de tip i.v.m. de bug, ik zal het binnenkort ook even testen.
Je kan bij de nieuwere Edge-toestellen inderdaad meerdere activiteiten gelijkertijd overzetten, maar toen ik dit testte werkte dit toch niet altijd volledig zoals het moet. Daarom heb ik het niet expliciet vermeld in de Garmin Edge Gids en heb ik gekozen om de zekerste weg te beschrijven: één per één overzetten. Maar het is zeker het proberen waard, alleen moet je dan achteraf even checken of alles er wel goed op staat. Nog veel succes !

Beste Dirk, Bedankt voor de tip i.v.m. de bug, ik zal het binnenkort ook even testen. Je kan bij de nieuwere Edge-toestellen inderdaad meerdere activiteiten gelijkertijd overzetten, maar toen ik dit testte werkte dit toch niet altijd volledig zoals het moet. Daarom heb ik het niet expliciet vermeld in de Garmin Edge Gids en heb ik gekozen om de zekerste weg te beschrijven: één per één overzetten. Maar het is zeker het proberen waard, alleen moet je dan achteraf even checken of alles er wel goed op staat. Nog veel succes !
Dirk Verdickt op zaterdag 18 februari 2017 18:17

Beste Pieter,

Indien men in de bibliotheek verschillende mapjes aanmakakt, en in deze mapjes lijsten aanmaakt, kan men indien men op een mapje staat, met verschillende lijsten (tracks ) kan men alle lijsten van de desbetreffende map in 1 maal overzetten naar de Edge 1000 (in mijn geval). Ik doe dit al van in het begin van de aanschaf van mijn 1000. ( nu 2 jaar ).

Mvg
Dirk

Beste Pieter, Indien men in de bibliotheek verschillende mapjes aanmakakt, en in deze mapjes lijsten aanmaakt, kan men indien men op een mapje staat, met verschillende lijsten (tracks ) kan men alle lijsten van de desbetreffende map in 1 maal overzetten naar de Edge 1000 (in mijn geval). Ik doe dit al van in het begin van de aanschaf van mijn 1000. ( nu 2 jaar ). Mvg Dirk
Dirk Verdickt op zondag 19 februari 2017 18:46

Hallo Peter,

Vandaag nog eens nagegaan ivm bug. Een opgeslagen koers gereden vandaag en moedwillig enkele keren van het parkoers afgeweken. Eerst komt de melding "uit koers" en na een 20 tal seconden wordt er terug naar de koers genavigeerd. (Bovenaan het toestel blijft wel "uit koers" staan, tot men terug op het parkoers komt.

Mvg
Dirk

Hallo Peter, Vandaag nog eens nagegaan ivm bug. Een opgeslagen koers gereden vandaag en moedwillig enkele keren van het parkoers afgeweken. Eerst komt de melding "uit koers" en na een 20 tal seconden wordt er terug naar de koers genavigeerd. (Bovenaan het toestel blijft wel "uit koers" staan, tot men terug op het parkoers komt. Mvg Dirk
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 12 april 2021
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Gaasbeekstraat 84
B-1701 Itterbeek

i
BTW: BE 0830.326.433

+ 32 2 5671531
+ 32 478 337080 

© 2016 GPSadventures.be
All Rights Reserved.